Mirror Line tekee säilytystuotteiden lisäksi myös lasi liukuovia, jota oven lisäksi voi käyttää myös kiinteänä lasisena väliseinänä ja tilanjakajana. Ryhdikkäät, mustat ruudukot ja kirkas turvalasi muodostavat modernin ruutulasiseinän, joka on tyylitietoisen sisustajan varma valinta. Mirrorlinen tuotteilla teet liukuoven vaikkapa vaatehuoneeseen, tai jaat huonetilaa lasiseinällä. 

Mirrorline esitteen voit ladata tästä

Ota yhteyttä, niin lasketaan sinulle mittojesi mukaan tarjous!


Lasiseinä toimii sisustuksessa katseenvangitsijana, ja sen huomaa taatusti jokainen vieras.


Lasiseinän avulla isomman tilan, kuten olohuoneen tai makuuhuoneen, voi rajata erillisiksi tiloiksi. Kirkkaat lasielementit säilyttävät kokonaisuuden yhä avarana ja valoisana, mutta tuovat kuitenkin sopivasti yksityisyyttä ja järjestystä tilojen välille. Lasiseinäratkaisulla olohuoneen nurkkaan voi helposti toteuttaa vaikkapa etätyö- tai harrastenurkkauksen tai erottaa isomman makuuhuoneen kahdeksi pienemmäksi huoneeksi.


Lasiseinä taipuu monenlaisiin toteutuksiin. Se voi olla täysin kiinteä tilanjakaja, tai vaihtoehtoisesti lasielementit voivat olla liikkuvia liukuovia. Usein toteutus on näiden kahden yhdistelmä. Tilanjakaja on sisustuksellisesti näyttävä ratkaisu verrattuna normaalisti seinällä ja ovella suljettuun tilaan. Lasiseinän etuna on sen tuoma tilantuntu, sillä läpinäkyvä lasipinta säilyttää tilan avarana ja ilmavana. Yksityisyyttä lasiliukuovien yhteyteen voi luoda esimerkiksi verhoilla.


Kevyt ja klassisen kaunis tilanjakaja on lunastanut paikkansa tämän hetken sisustustrendeissä, ja sisustajien suosikiksi on noussut mustakehyksinen ruudukkolasiseinä. Myös lasiseinät valkoisilla kehyksillä ovat kasvattaneet suosiotaan tilanjakajana, sillä ne sopivat täydellisesti vaaleampien sisustussävyjen ystäville. 


Lasiseinät ja ruudukko-ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Käyttämämme lasi on rakenteellisen turvalasin määritelmän täyttävää laminoitua lasia. Tuotetta on siis turvallista käyttää, ja mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä.

Lisää valmistajan sivuilta mirrorline.fi


Mirrorline tilanjako ovet ja seinät

  • Valmistaja: Mirrorline
  • Tuotekoodi: mirla
  • Saatavuus: Vaihtelee myymälöittäin
  • 0,00€


Liittyvät tuotteet

Mirrorline mittatilauskomerot

Mirrorline mittatilauskomerot

Kaapistot omien mittojen mukaan!Suunnitteluoppaan voit ladata tästäMirrorline esitteen voit ladata t..

0,00€

Ladon ovi

Ladon ovi

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismillaDesign-uutuus Mirror Linelta – rouhea sisus..

495,00€

Avainsanat: lasiseinä, mirrorline, tilanjako, liukuovi, ruudukko, musta kehys